fbpx

Belangrijke mededeling i.v.m. coronavirus.

In Nederland gelden vanaf 15 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Vanwege deze maatregelen van het kabinet en de richtlijnen van het RIVM ga ik per 16 maart over op telefonische consulten om geen risico te nemen. Hierbij is het volgende belangrijk:

  • Ik bel jou op via Whatsapp Videocall/telefonisch rond het afgesproken tijdstip.
  • De meting (CO-meting/weging) kan hierdoor niet gedaan worden.
  • Mocht je producten nodig hebben (bijv. Powerslim) dan bestel ik deze op je huisadres, bij afname van minimaal 5 doosjes draag ik de bezorgkosten à 12euro. Mocht PowerSlim de bezorging niet kunnen waarmaken dan zoeken we samen naar andere mogelijkheden.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zal ik dit per mail/website delen. Mocht je vragen hebben dan hoor ik het natuurlijk graag per mail/Whatsapp.

Begin met chatten.
Hulp nodig?
Hallo! Waarmee kunnen wij u helpen?