fbpx

Yosta

Met veel plezier heb ik 4 jaar mogen leren op de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool, en vanaf 2012 ben ik officieel diëtist. Sinds 2013 ben ik als diëtist gestart om mijn energie in ondernemerschap om te zetten. De bijscholingen tot kinderdiëtist is heel passend met mijn speelse karakter. Sinds 2017 heb ik ook verschillende alternatieve opleidingen gedaan tot orthomoleculair therapeut, zwangerschap en darmtherapeut. Dit heeft mijn visie op voeding veel breder gemaakt. In 2017 heb ik ook mijn eerste opleiding tot Stoppen met Roken coach gedaan, een waardevolle toevoeging in het rijtje waar ik mensen telefonisch, groepstrainingen en persoonlijke begeleiding voor biedt.

Met andere woorden, mijzelf ontwikkelen, zoeken naar kansen en ondernemen kenmerkt mij! Past deze manier van werken bij jouw wensen?

Op welke manier voer ik mijn werk als diëtist graag uit?

Ik heb werkervaring als behandelend diëtist, orthomoleculair therapeut en stoppen met roken coach binnen vele voedingsgerelateerde ziektebeelden. Mijn persoonlijke interesse gaat voornamelijk uit naar:

Zwangerschap

Een goede zwangerschap is een cadeau voor jou een je kleintje. Als diëtist vind ik het geweldig om je te ondersteunen op gebied van krachtbehoud, bereiken van gepaste gewichtstoename en zoeken naar oplossingen voor ongemak. Met voeding heb je meer invloed op je lichaam dan je denkt.

Kinderen

Voedingsadvies bij kinderen is anders dan bij volwassenen. Het gesprek is speels, gezellig en oplossingsgericht: echt wat bij mij past!

Ketogeen eten

Sinds 2018 werk ik samen met PowerSlim, wat een fantastisch merk en product. Ik snap dat het niet altijd mogelijk is om met gewoon eten je resultaat te behalen. Als je voor PowerSlim kiest wil ik jou ook na het bereiken van je streefgewicht blijf je nog minimaal één jaar onder mijn begeleiding om terugval te voorkomen. Mocht je ketogeen willen eten met “gewoon eten”, laat je dan niet tegen houden. Ook daar heb ik genoeg voor in mijn ideeënbox.

Darmtherapie

Uit eigen ervaring weet ik hoe vervelend het is om pijn te ervaren in de vertering van eten. Ik gun iedereen een goed functionerende darm, dit pak ik op holistische wijze aan met eventueel de ondersteuning van ontlastingsonderzoek. Meten is weten! Deze inzichten maken dat het behandelplan gericht en praktisch, en dat is wat nodig is om van de klachten af te komen.

Stoppen met Roken

Al heb ik geen omgeving en verleden met roken, ik geloof dat mijn coachende vaardigheden van grote toevoeging kan zijn in jouw rookvrije start. Hierin werk ik samen met Sinefuma, een hele fijne partner. Zo kan ik mij vooral richten op de behandeling!

Zie een volledig overzicht van mijn bijscholingen op LinkedIn.

 


Thirza

Hi, misschien heb je me weleens gezien in de praktijk, leuk om even kennis te maken!

Voeding vind ik een ontzettend interessant onderwerp omdat het zoveel mogelijkheden biedt voor het vergroten van de gezondheid en het welbevinden van mensen.

Mijn broertje en zusje hebben een huidziekte waar ze erg veel last van hadden. Door het veranderen van de voeding is het nu nog maar nauwelijks merkbaar. Dit was echt een eye-opener voor mij dat er veel meer mogelijk is met voeding dan je op het eerste moment zou verwachten. Naast de dingen die ik al heb geleerd over voeding voel ik me enthousiast om mijn kennis op dit gebied te vergroten!

Tijdens mijn stage bij Bravocado heb ik een opleiding gevolgd tot PowerSlim coach. Het is fantastisch om de theorie in de praktijk toe te kunnen passen!

 

Huidige opleiding:

  • Haagse Hogeschool Voeding en diëtetiek

Coaching opleiding

  • PowerSlim Coach

Bijscholingen SOHF:

  • Intermittent Fasting
  • Kennisbijeenkomst Schildklier & Auto-immuniteit
  • Mentale- en slaapproblemen

 


Marlijn

Misschien zag je me al op de website voorbij komen, mijn naam is Marlijn en ik loop dit jaar stage bij Bravocado!

Ik ben een diëtiste in opleiding van 22 met een fascinatie voor de darmflora (alle bacteriën in de darmen). Ik maak momenteel materiaal dat cliënten mee naar huis kunnen nemen als zij ketogeen gaan eten. Voor mij is het vooral belangrijk dat cliënten makkelijk aan de slag kunnen gaan met adviezen en hun hierin te ondersteunen. Daarnaast ben ik bezig met samenwerkingen tussen Bravocado en omgeving.

Door eerdere projecten ben ik in gaan zien dat voedingsadvies vooral toegankelijk moet zijn, ik wil mij dan ook bezig gaan houden met educatie over gezonde voeding voor iedereen.

Voor mijn stage bij Bravocado wil ik graag zelf ook ondervinden hoe het is om ketogeen te eten. Daarom test ik producten en recepten ook zelf uit en deel ik dit graag met jullie!

Ik woon in Leiden en naast mijn opleiding werk ik op een buitenschoolse opvang en als oppas.  Ik houd van koken maar vooral van lekker eten 😊.