fbpx

Meghan Pieters

Diëtiste

Wie ben ik:

Gemotiveerd, enthousiast en sociaal. Met die 3 woorden zou ik mijzelf het beste kunnen omschrijven. Ik ben Meghan, 24 jaar en mag met veel trots zeggen dat ik vanaf 1 april werkzaam ben bij Bravocado als Diëtiste. Hier heb ik veel zin in en kijk er naar uit om de praktijk beter te leren kennen. Ik heb voor de studie Voeding en Diëtetiek gekozen omdat ik mensen graag wil helpen hun optimale gezondheid te bereiken door een gezonde voedingspatroon te volgen. Daarnaast wil ik mensen meegeven dat gezond eten ook nog eens heel lekker kan zijn.

Achtergrond:

Ik heb stage mogen lopen bij een stichting in Den Haag die voorlichting geeft aan kinderen. Dit heb ik met veel plezier afgerond. Ik hoop dat ik in de toekomst vaker met kinderen mag werken. Daarnaast heb ik mijn scriptie geschreven over zwangere vrouwen die veganistisch eten. Dit vond ik zo interessant om te schrijven, dat ik er ook achter ben gekomen dat ik in de toekomst graag met zwangeren wil werken.  

Hobby’s:

In mijn vrije tijd boks ik en spreek ik af met vrienden/familie. Daarnaast zie ik ook mijn neefjes en nichtje zo vaak als ik kan omdat ik helemaal gek op ze ben! Verder zijn mijn hobby’s reizen, lezen, snowboarden en uiteten gaan (nieuwe restaurants proberen etc). Ik woon in Scheveningen en werk hiernaast ook nog bij een restaurant in Den Haag.  

Ik zal mijzelf blijven ontwikkelen en meer kennis opdoen, zodat ik als diëtiste continu kan verbeteren. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!  

Begin met chatten.
Hulp nodig?
Hallo! Waarmee kunnen wij u helpen?